Nå, vi har avsmakat lite av det bästa (och sämsta?) Tjeckien har att erbjuda; allt från våfflor (äckliga), trdnliks (supergod fusion mellan kanelbulle, wienerbröd och pinnbröd), grisknä (godare än svenska grisfötter), potatis- och bröd-dumplings (inte så märkvärdiga), korv (god för att vara korv), rökt Prag-skinka (goood!), lever (gott enligt mig, särskilt med tranbär och rödvinssås) och lite smått och gott. Ett minus är att de tycks anse att inlagd vitkål är nåt som passar till allt och får gärna utgöra 2/3 av tallriken. Ett stort plus för att priserna för deras smarriga utbud av bullar och godsaker var löjligt låga.
Jag ska lägga upp (nästan) alla bilder snart men fram tills dess så får ni njuta av en före- och efterbild av min grisknä-måltid så att ni slipper gå omkring och ha matlust hela dagen.
No comments:
Post a Comment