Sunday 16 March 2008

Ja, visst gör det ont

Inte nog med att jag har tenta imorgon, jag har dessutom val och kval att bearbeta som har deadline imorgon. Mitt jobbsökande visade sig vara för lyckat, och nu har fyra arbetsgivare hört av sig. Givetvis då det gäller mig har det blivit dubbelbokning, imorgon ska jag vara på två ställen för intervjuer nästan samtidigt, vilket innebär att jag måste välja. Usch. Jag får se vad det blir, fortsätter jag vara demonstratör eller blir jag telefonintervjuare, marknadsundersökare eller kassör på Casino Cosmopol? Eller kanske en fattig, heltidsstuderande student? Det sista vore att föredra förutom just den ekonomiska biten. Men det vore ju underbart att kunna ägna sig 100 % åt studierna utan att fundera på pengar. Nå, jag väntar fortfarande på ett telefonsamtal från en avlägsen släkting från Abu Dhabi som har bestämt att skriva över sitt oljeimperium på mig. Som jag väntar. Och i väntan så arbetar jag.

Imorgon ska jag även ringa till KING (en tidning jag har gett Jonas i prenumeration) och skälla lite. Jag hoppas verkligen att jag har grund för mina anklagelser, men jag kan inte tänka mig att jag skulle ha beställt två prenumerationer? Varför gör man det liksom? Jag ska då i varje fall inte betala för två kalas, ett räcker.

Nå, låt provet gå väl, låt mig göra rätt val och välja rätt jobb och låt det vara varmt och soligt imorgon! (Idag var det riktigt kanonväder här, knoppar brister och jag säger gärna hej då till det frusna bitterbleka!)

No comments: