Sunday 5 April 2009

Med fräknar på näsan

Jisses, pang-bom så kom en stor försmakstugga av sommaren! Kanske en hel förrätt till och med. Det var inte utan att klia sig i håret och fundera när man gick utanför porten strax efter 17.00 igår och termometern visade +18 grader samtidigt som solen bjöd upp och gav vår grillfestkväll en härlig ljussättning!

Som på beställning fick vi kvällen före även se den spirande kärlek som hör våren till! Dagtimmarna igår spenderade vi på en nyinköpt filt lapandes sol (jag i linne! fantastiskt...) De var dock kräsna och ville inte ha något av vår supersmaskiga limpa vi hade med oss, det är för tusan den godaste limpan jag känner till! (Växjöbagarn' som gör den, den är så saftig och god att man kan äta den helt utan pålägg!) Tur att ankorna lite längre bort hade vett att uppskatta gourmetlimpbitarna vi kastade ut. De gasade runt för glatta livet, de tre kombattanterna (som innan vi började kasta limpbitar var vänner men gav upp de känslorna för varandra helt då maten kom med i bilden, ingen broderlig uppdelning här inte) kvackade lyckligt och rätt ivrigt när det regnade gobitar över dem! Se film (som dock missade själva kivandet)!

1 comment:

emi said...

jag är inte LITE avis på dig där nere.. Skicka lite sol hit vettja, snö snö snö är det enda som kommer från himlen här...