Friday 13 February 2009

När solen skiner saknas skidorna

Solen visar sig nu från sin allra vackraste sida här på campus i Växjö! Jag är dock glad för att den visar sig över huvud taget, här är man inte bortskämd med D-vitamin från solkällor direkt.
Det är en sån härliga känsla när man måste kisa, det vattnas i ögongiporna och man känner en stickande kyla bita på kinderna samtidigt som solens värme balanserar upp det så bra att man helt plötsligt känner sig själv glad som en strålande sol!
Det är dock i en sån här situation man hade velat befinna sig på nordligare, mer bekanta breddgrader med ett par längdskidor under tjocksockebeklädda fossingar och med en ryggsäck fullproppad med varm choklad, smarriga smörgåsar, en och annan bulle och så givetvis en apelsin.
Men! Jag nöjer mig gott med att kila iväg på After Work med några klasskompisar senare idag som Skånes nation håller i. Det känns dock lite ungefär som om Wolfpack skulle hålla i syjuntor; jag menar, after work är väl till för dem som jobbar och som vill fira att den där tunga måndagen äntligen har blivit en fredag? Vi studenter har ju i ärlighetens namn inte en sådan veckoordning då en tenta likväl kan hållas på en lördag såsom man kan ha en hel lektionsfri vecka.

No comments: